loading...
میهن پاورپوینت
سید محمد میرعالی بازدید : 114 جمعه 07 مهر 1396 نظرات (0)

مبانی نظری برنامة ‌اصلاحات اقتصادی نئولیبرالیستی تورگوت اوزال در تركیه


 

توضیحات: 16صفحه فارسی (word) با منابع کامل

 

تحقیق آماده با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها، برگرفته از مقاله های فارسی و ترجمه تخصصی متون مقاله انگلیسی با ترجمه آماده کتاب های خارجی و کتاب های داخلی رشته های مختلف، مناسب برای انجام و نوشتن پروپوزال و فصل دوم پایان نامه و مقاله داخلی و خارجی و طرح های تحقیقاتی

 

خلاصه ای از کار:

برنامة ‌اصلاحات اقتصادی نئولیبرالیستی تورگوت اوزال در تركیه

پس از شكل گیری جمهوری تركیه در سال 1923 دولت تركیه می‌كوشید تا با توسعه كشاورزی از فشار اقتصادی ناشی از جنگ جهانی اول بر خود بكاهد. پس از جنگ جهانی دوم ترك‌ها توجه بیشتری به بخش صنعت نمودند.

اما تا آغاز دهة 1980 (همزمان با وقوع انقلاب اسلامی در ایران و سپس شروع جنگ ایران و عراق و ...) توفیقی در این زمینه نداشتند و اقتصاد تركیه با نوسانات و موانع جدی روبرو بود كه این امر باعث عدم تحقق برنامه‌های اقتصادی ایران كشور می‌شد. بطور كلی عوامل متعددی را در نابسامانی اوضاع اقتصادی تركیه تا قبل از 1980 می‌توان برشمرد كه مهمترین آنها عبارتند از:

1- افزایش ناگهانی قیمت نفت در سال 1973

................

اهمیت سیاست‌های آزاد سازی اوزال از آنجا ناشی می‌شود، كه برنامه‌های وی توانست تركیه را از یك اقتصاد پیرامونی به یك اقتصاد نیمه پیرامونی در اقتصاد جهانی تبدیل كند و زمینة گذر تركیه به اقتصاد بازار آزاد را هموار كند (4).

................

هدف از اجرای این برنامة نهادهای بین المللی اقتصادی در تركیه با ثبات كردن و آزادسازی اقتصاد بسته و درون نگر تركیه و تبدیل آن به یك اقتصاد برون نگر و مدلی برای سایر كشورهای كمتر توسعه یافته بوده است (4). این برنامة مشترك بانك جهانی و صندوق بین المللی پول كه در دوران دولت تورگوت اوزال اجرا شد شامل موارد زیر بود:

1- آزادسازی رژیم تجارت خارجی

2- حذف كنترل‌های اعمال شده بر ارزهای خارجی

3- اتخاذ سیاست‌های تشویقی برای جلب سرمایه گذاری خارجی

4- آزادسازی نرخ بهره به منظور تشویق انباشت سرمایه خصوصی

5- خصوصی سازی بخشهای كارآفرین دولتی (5).

.................

پی آمدهای سیاست‌های نئولیبرال، اقتصادی اوزال در دهه 80 را می‌توان در موارد زیر خلاصه كرد:

1- تضعیف سنت دولت سالاری

2- ظهور سرمایه سبز یا آناتولی

3- تقویت بخش خصوصی

4- تضعیف كمالیسم (7).

.............

خصوصی سازی در تركیه

براساس مطالعات انجام گرفته توسط بانك جهانی و صندوق بین المللی پول مشاهده شده است كه بسیاری از مشكلات مالی و اقتصادی كشورهای در حال توسعه در نتیجة ملی كردن صنایع و فعالیت‌های اقتصادی و همچنین وجود شركت‌های دولتی می‌باشد، كه افزایش كاركنان دولتی و هزینه‌های رو به رشد و افزایش بدهی خارجی، كمبود سرمایه برای سرمایه گذاری و ... عملاً اقتصاد دولتی را فلج می‌كند برخی از مشكلات مهم شركت‌های دولتی شامل موارد زیر می‌باشد:

..................

منابع

1- محسن، مرادیان، آشنایی با كشور تركیه، مركز آموزش شهید صیاد شیرازی، تهران :1383، ص 61.

2- رحمن قهرمان پور، اصلاحات اقتصادی در تركیه و چالش‌های پیش رو، كتاب آسیا ویژة مسائل تركیه، ابرار معاصر معاونت پژوهشی، تهران 1384، ص 218.

.....................

..................

قیمت فایل فقط 12,000 تومان

خرید

برچسب ها مبانی نظری برنامة ‌اصلاحات اقتصادی نئولیبرالیستی تورگوت اوزال در تركیه , مبانی نظری برنامة ‌اصلاحات اقتصادی نئولیبرالیستی تورگوت اوزال , مبانی نظری نئولیبرالیستی تورگوت اوزال در تركیه , برنامة ‌اصلاحات اقتصادی نئولیبرالیستی تورگوت اوزال در تركیه , مقاله ای در مورد مبانی نظری نئولیبرالیستی تورگوت اوزال در تركیه , تحقیق در مورد مبانی نظری نئولیبرالیستی تورگوت اوزال در تركیه , پاورپوینت مبانی نظری نئولیبرالیستی تورگوت اوزال در تركیه , پروژه ی دانشجویی مبانی نظری نئولیبرالیستی تورگوت اوزال در تركیه , مطالعه مبانی نظری نئولیبرالیستی تورگوت اوزال در تركیه , دانلود تحقیق مبانی نظری نئولیبرالیستی تورگوت اوزال در تركیه , دانلود مقاله ی مبانی نظری نئولیبرالیستی تورگوت اوزال در تركیه , دانلود پاورپوینت مبانی نظری نئولیبرالیستی تورگوت اوزال در تركیه , دانلود پروژه ی مبانی نظری نئولیبرالیستی تورگوت اوزال در تركیه ,
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
مرجع تخصصی دانلود پاورپوینت و پروژه
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 2490
  • کل نظرات : 3
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 24
  • آی پی دیروز : 46
  • بازدید امروز : 748
  • باردید دیروز : 552
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 748
  • بازدید ماه : 3,027
  • بازدید سال : 16,958
  • بازدید کلی : 1,007,905