loading...
میهن پاورپوینت
سید محمد میرعالی بازدید : 132 چهارشنبه 08 شهریور 1396 نظرات (0)

پاورپوینت توقعات و بایدهای دیکتاتور درونی

 

پاورپوینت توقعات و بایدهای دیکتاتور درونی شامل 59 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . این پاورپوینت برای دانشجویان روانشناسی وسایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .

 

مقدمه
کودک برای غلبه بر احساس اضطراب و ناتوانی و درماندگیش در شرایط آسیب زا یا به منبع قدرت در خانه چسبیده تا از آسیب او در امان بماند (تاکتیک دفاعی مهرطلبی) یا به ستیزه و پرخاشگری رو می اورد(برتری طلبی) و یا سعی میکند از دیگران دوری کند(عزلت طلبی)....اگر کودک میتوانست به یکی از این سه طریق پناه ببرد کمتر دچار رنج و ناراحتی میشد اما او از هر سه تاکتیک دفاعی استفاده میکند و ناچار تضاد شدیدی در درون کودک بوجود می آید که ما آن را اضطراب اساسی مینامیم.

 

لذا برای رهایی از این تضاد بسیار دردناک و پیچیده دو تا از این سه تاکتیک را پنهان و و حالت سوم را بیشتر نمایان و آشکار میسازد که بعد ها عامل بسیار مهمی در شکل گیری شخصیت او خواهد شد.

البته دیده شده کودک از یک سنی به بعد تاکتیک دفاعی اش را عوض میکند مثلا کودکی که بخاطر ستیزه جویی پدر تاکتیک برتری طلبی را انتخاب کرده بعد از مرگ پدر اگر تحت فشار فرد دیگری نباشد به تاکتیک مهرطلبی یا عزلت طلبی پناه می اورد.

فاجعه شکل گیری خود ایده آلی در ذهن کودک

وقتی کودک در شرایط نا مساعدی بزرگ میشه مهمترین احتیاج کودک تسکین اضطراب و رفع تضاد و کسب ارامش درونی میشه لذا دیگر به احساسات و تمایلات واقعی و اصیل خودش توجی نمیکنه و در حقیقت از خود واقعی اش چشم میپوشه و یک خود ایده آلی و یا تصوری در ذهن خودش ایجاد میکند زیرا این تصور میکند خود ایده آلی میتونه همه مشکلات اونو حل کنه و اونو از شر اضطراب و تضاد و احساس بیچارگی و درماندگی و حقارت و ناچیزی نجات بده.

شاید بتوان گفت مهمترین درام زندگی شخص عصبی از همینجا شروع میشود که آرزو و تلاش میکند تا به خود ایده آلی خودش تحقق ببخشد و چنان برجستگی و عظمتی کسب کند که در شان یک خود ایده آلی باشد. این خود ایده آلی در ابتدا یک تخیل و جریان ذهنی است ولی بعدا رفته رفته تاثیرش وارد زندگی عملی شخص میشود

برای اینکه شخص عصبی بتونه به خود ایده آلی برسه سه تا زمینه باید در او ایجاد بشه :

1-کمال پرستی

2-داشتن عطش شدید جاه طلبی : که در سنین مختلف به صورتهای مختلف خودشو نشون میده مثلا اگه کودک باشه در مدرسه میخواد همه نمراتش عالی و ممتاز باشه و در سنسن بلوغ میخواد به مشهورترین و با پرستیزترین پسر یا دختر اشنا بشه و یا بعدا اینو در زمینه های سیاسی و اجتماعی و یا پول جستجو میکنه حتی ممکنه جاه طلبیش به این صورت باشه که میخواد مقدس ترین و اکترین افراد باشه ..در هر حال شخص عصبی جاه طلب به نفس کاری که انجام میدهد اهمیتی نمیدهد بلکه برای او فقط بدست اوردن جلال و عظمتش مهم است

این جاه طلبی متوجه اموری است که به او قدرت یا حیثیت یا پرستیژ میدهد.برای اینکه احساس قدرت کنه دائما میخواد روی دیگران کنترل و نفوذ داشته باشه و برای اینکه ایجاد احساس حیثیت و پرستیز به دنبال مشهور شدن میره و به نوعی عطش تحسین و تمجید و مورد علاقه قرار گرفتن درش ایجاد میشه.

3-میل به برتری و غلبه انتقام جویانه و کینه توزانه نسبت به دیگران : او میخواهد در قدرت قرار گرفته تا حس کینه و انتقام خود را ارضا نماید.البته خود این افراد از این احساس انتاقم گرفتن خود بی خبرند و ان را با میل به پیشرفت یکی میگیرند.

****شخصی که با خود واقعی اش زندگی میکنه میگه : " من میخوام" شخص عصبی که با خود ایده آلیش زندگی میکنه میگه : "من باید اینطور بخوام و مجبورم که اینطور باشم"

شخص عصبی برای ندیدن واقعیت از مکانیسمهای دفاعی استفاده میکنه.

و ...

 

فهرست مطالب

مقدمه

فاجعه شکل گیری خود ایده آلی در ذهن کودک

توقعات و انتظارات عصبی

بلای باید

تضاد در دیکتاتورهای درونی

تعکیس انتظارات و توقعات

انگیزه و نیت در فعالیتها
غرور یا حقارت و دشمنی با خود

راه های ترمیم غرور شکسته شده در فرد عصبی

راه های پیشگیری از جریحه دار شدن غرور در فرد عصبی

پایان

 

 

عنوان : توقعات و بایدهای دیکتاتور درونی

فرمت : پاورپوینت

حجم : 1.23 مگابایت

تعداد صفحات : 59

 

پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت

 

پاورپوینت توقعات و بایدهای دیکتاتور درونی

قیمت فایل فقط 8,800 تومان

خرید

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
مرجع تخصصی دانلود پاورپوینت و پروژه
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 2490
  • کل نظرات : 3
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 45
  • آی پی دیروز : 66
  • بازدید امروز : 475
  • باردید دیروز : 185
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 1,052
  • بازدید ماه : 2,202
  • بازدید سال : 16,133
  • بازدید کلی : 1,007,080